Είπαν για τον ιατρό

Ενδεικτικές μαρτυρίες ασθενών του Δρ. Ν. Καρεγεώργου από την πολυετή χειρουργική δράση του στο εξωτερικό. Οι δικές σας μαρτυρίες από την Ελλάδα, είναι πολύτιμες για να διαμορφώσουν και οι Έλληνες ασθενείς άποψη και να ληφθούν σοβαρά υπόψιν από τον ίδιο τον ιατρό. Εάν χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το ονοματεπώνυμό σας, για την ανάρτηση θα χρησιμοποιηθούν μόνο τα αρχικά σας, λόγω του ισχύοντος πλέον GDPR για τα προσωπικά ιατρικά δεδομένα.

Είπαν για τον Ιατρό

Αξιότιμε κύριε Δρ. Καραγεώργο!

Επιστροφή στο σπίτι!! Αλλά με μια καλή αίσθηση , ότι το χειρουργείο , το απαραίτητο χειρουργείο, πήγε τόσο καλά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, και από τον γιο μου! Και κάποια στιγμή ας έχετε και λίγο χρόνο για έναν... καφέ, ή μια φορά να πάτε για πρωινό με... έναν αγαπημένο άνθρωπο ... Σας εύχομαι να περνάτε καλά. Η περίθαλψη στην κλινική ήταν απολύτως ... „φανταστική“ ιατρικά, αλλά και ανθρώπινα, ευχάριστα, φιλικά...

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,
Walter Haselhorst
Osnabrück, Februar 2016
Αξιότιμε κύριε Δρ. Καραγεώργο,

Μπορώ πια να ανεβαίνω ελεύθερα, χωρίς βοήθεια την σκάλα ως τον τρίτο όροφο, και μάλιστα χωρίς πόνο!

Ευχαριστώ για την επέμβασή σας.
Adelheid Hubert
14.9.2012
Καλημέρα σας αγαπητέ κ. Δρ. Καραγεώργο,

Θέλω να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την καλή ιατρική περίθαλψη, η οποία πρόσφατα στέφθηκε με επιτυχία. Γλώσσα, μνήμη, κίνηση και πολλά άλλα λειτουργούν ξανά. Ευχαριστώ! Να είστε καλά με χαρά και ευεξία!

Δική σας,
Hilde Winter
Τα λόγια σας και η ενσυναίσθησή σας πριν το χειρουργείο με βοήθησαν πολύ. Σας ευχαριστώ από καρδιάς.
Anita Schönberger
Ευχαριστώ την επαγγελματική σας ικανότητα και θα σας είμαι πάντα ευγνώμων,
Werner Schönberger
Το τροχαίο ατύχημά μου και η διάγνωση „όγκος εγκεφάλου“ ήταν για εμένα και την οικογένειά μου ένα μεγάλο σοκ. Σας ευχαριστώ πολύ που με χειρουργήσατε με τόση επιτυχία και που η ομάδα σας με φρόντισε τόσο καλά! Ήμασταν πολύ ανακουφισμένοι που το χειρουργείο διεξήχθη χωρίς επιπλοκές και αισθανόμουν συνεχώς ότι βρίσκομαι σε πολύ καλά χέρια.
Sabrina Wielage
Lohne, 30.01.2018


Πείτε μας τη γνώμη σας